2008. szeptember 3., szerda

Augusztus 27. - Piros táskások

Ma délelőtt be kellett menni az egyetemre elintézni a regisztrációs dolgokat. A Közgáz kartól kaptunk mindenféle tájékoztatót, ideiglenes diákigazolványt sőt még egy gyönyörűséges, piros oldaltáskát, oldalán az WE LOVE AMSTERDAM feliarttal és egy szívvel! :)
A kari koordinátor elég hamar lezavarta a kötelező ismertetőt, ezután a Közgáz kar diákszervezete, az Aureus mutatta be sajátmagát. Ezt követően megmutattak nekünk pár fontos helyet az egyetemen, majd kaptunk ebédet. Eszter unszolására feliratkoztam az Aureus által szervezett 3 napos programcsomagra is, mely már aznap elkezdődött, mégpedig az 1928-as amszterdami olimpia stadion megnézésével. Egy bácsi majd egyórás idegenvezetést tartott a stadionban, sok érdekeségre kitérve nemcsak az olimpiával, hanem magával a sporttal kapcsolatban is.


Vacsorázni - szintén a program keretében - egy palacsintázóba mentünk, ahol én a szirupos-cukros palacsintát választottam, míg Eszter a baconös mellett döntött. Estére maradt a kocsmatúra is. Amilyen szarul indult, olyan jó lett a végére. (Az első helyen másfél órát voltunk, bömbölő szar zenében, szűk helyen, drága sörrel.)

Nincsenek megjegyzések: