2008. szeptember 7., vasárnap

Szeptember 1. - Az első tanítási nap

Izgultam rendesen az első nap miatt. Egész jó volt ez a két hét eddig, bulik, beszélgetések, utazások, de most már elkezdődik az, amiért elsősorban itt vagyok.
Az első órám a TDL volt (Transport, Distribution, Logistics), melyet egy nagyon szimpatikus, fiatalos tanár és egy megszeppentebb phd-hallgató tart. Ehhez a tárgyhoz nagy reményeket fűzök.
Este összekészülődtem az első floorball-edzéshez, mely a város másik végén volt. Megírtam az útvonaltervet, Gábor felajánlotta, hogy elkísér bicikilvel. Mentünk is volna, de...mint már oly sokan a Guesthouseban...beragadtunk a liftbe!!! Félórát bent üldügéltünk (közben kintről rémült hangok - ugye jól vagyunk-e, mióta vagyunk bent, ne aggódjunk stb.). Miután kiszabadultunk elbicikliztünk a csarnokba.
Az edzés nagyon jó volt, a játékosok egytől egyig profi módjára játszanak, önzetlenek, barátságosak. Nagyon kellemeset csalódtam!

3 megjegyzés:

eszter írta...

nyaff, tuti, hogy én majd olyankor ragadok be, amikor egyedül vagyok, és az egész körnéyken nincs senki, aki megmentsen....

Lacó írta...

Védőboci akkor is megmentene! :)

eszter írta...

szeretem a Védőbocit!!